O nama

Firma “Art Gloria” se bavi olakšavanjem zajedničkog života u stambenim zgradama; svim problemima i svim pitanjima u vezi sa zgradom ili zajedničkim stanovanjem, kvalitetnim i odgovornim posredovanjem između stanara i svih spoljnih subjekata neophodnih za funkcionisanje zgrade. Svakodnevno održavamo oko 500 zgrada u Podgorici, Budvi, Baru, i u tom poslu smo veoma uspješni – svakog mjeseca potpišemo ugovor sa nekoliko novih zgrada.

 

 

Istorijat

 

“ABEX company” je osnovana 1991. godine u Podgorici. Nastali smo u teškim vremenima ali smo i u takvom okruženju uspjeli da napravimo zdravu firmu, firmu koja dobro posluje.

 

Onako kako se proširivao djelokrug rada, od osnivanja su se širile i osnovne djelatnosti firme. U početku smo se bavili trgovinom prehrambenim proizvodima na veliko, zatim uvozom robe (građevinskih mašina, alata, auto grane, hemije, tekstila i slično); 1999. god. otvaramo i suvlasničku firmu u Hamburgu pod nazivom “Mondex”, koja se uspješno bavi poslovima špedicije na području cijele Evrope.

 

Od 2006. godine naša firma počela je da posluje u oblasti građevinarstva. U tom periodu otvara firme podrške „AB gradnja“ i „ART Gloria“ koje sa bave gradnjom, nadzorom, projektovanjem itd.

 

Djelatnost po kojoj smo jedinstveni i koju smo 2010. godine pokrenuli prvi u Crnoj Gori je održavanje stambenih zgrada i organizacija skupština stanara i na tom polju poslujemo veoma uspješno.

 

Djelokrug našeg rada obuhvata i prodaju polovnih vozila; izdavanje automobila i kombija, prodaju i izdavanje auto prikolica, prodaju rezervnih djelova za auto prikolice; 2012. godine otvaramo salon polovnih automobila “PG Garage u podzemnoj garaži iza Delta City-a.

 

Naredni planovi firme su proširenje djelatnosti ka turizmu i proizvodnji zdrave, ekološke hrane.

 

Deceniju uspješnog poslovanja krunisali smo dobijanjem sertifikata ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, koji su dodatni dokaz i garancija visokog kvaliteta usluga koje pružamo našim klijentima, kao i dokaz da brinemo o zdravlju i bezbjednosti naših zaposlenih i o zaštiti životne sredine. Nalazimo se na bijeloj listi poreskih obveznika.

Takođe nosioci smo Excellent sertifikata koji izdaje Privredna komora Crne Gore i bonitetna kuća Coface, sa kojim smo ocijenjeni kao uspješno i pouzdano preduzeće.

unnamed (1)unnamed

I dalje ćemo nastaviti da u skladu sa visoko postavljenim standradima dovodimo stvari u red!


Naši prijatelji