Office Project Professional 2007 SP2 Key Office Publisher 2007 Key Office OneNote 2007 Key Office InfoPath 2007 Key Office Groove 2007 Key Office Outlook 2007 Key Canada Goose jas canada goose outlet https://www.airbrushhenk.nl airbrushhenk.nl canada goose jas canada goose outlet
O nama

Firma “Art Gloria” se bavi olakšavanjem zajedničkog života u stambenim zgradama; svim problemima i svim pitanjima u vezi sa zgradom ili zajedničkim stanovanjem, kvalitetnim i odgovornim posredovanjem između stanara i svih spoljnih subjekata neophodnih za funkcionisanje zgrade. Svakodnevno održavamo oko 500 zgrada u Podgorici, Budvi, Baru, i u tom poslu smo veoma uspješni – svakog mjeseca potpišemo ugovor sa nekoliko novih zgrada.

 

 

Istorijat

 

“ABEX company” je osnovana 1991. godine u Podgorici. Nastali smo u teškim vremenima ali smo i u takvom okruženju uspjeli da napravimo zdravu firmu, firmu koja dobro posluje.

 

Onako kako se proširivao djelokrug rada, od osnivanja su se širile i osnovne djelatnosti firme. U početku smo se bavili trgovinom prehrambenim proizvodima na veliko, zatim uvozom robe (građevinskih mašina, alata, auto grane, hemije, tekstila i slično); 1999. god. otvaramo i suvlasničku firmu u Hamburgu pod nazivom “Mondex”, koja se uspješno bavi poslovima špedicije na području cijele Evrope.

 

Od 2006. godine naša firma počela je da posluje u oblasti građevinarstva. U tom periodu otvara firme podrške „AB gradnja“ i „ART Gloria“ koje sa bave gradnjom, nadzorom, projektovanjem itd.

 

Djelatnost po kojoj smo jedinstveni i koju smo 2010. godine pokrenuli prvi u Crnoj Gori je održavanje stambenih zgrada i organizacija skupština stanara i na tom polju poslujemo veoma uspješno.

 

Djelokrug našeg rada obuhvata i prodaju polovnih vozila; izdavanje automobila i kombija, prodaju i izdavanje auto prikolica, prodaju rezervnih djelova za auto prikolice; 2012. godine otvaramo salon polovnih automobila “PG Garage u podzemnoj garaži iza Delta City-a.

 

Naredni planovi firme su proširenje djelatnosti ka turizmu i proizvodnji zdrave, ekološke hrane.

 

Deceniju uspješnog poslovanja krunisali smo dobijanjem sertifikata ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, koji su dodatni dokaz i garancija visokog kvaliteta usluga koje pružamo našim klijentima, kao i dokaz da brinemo o zdravlju i bezbjednosti naših zaposlenih i o zaštiti životne sredine. Nalazimo se na bijeloj listi poreskih obveznika.

Takođe nosioci smo Excellent sertifikata koji izdaje Privredna komora Crne Gore i bonitetna kuća Coface, sa kojim smo ocijenjeni kao uspješno i pouzdano preduzeće.

unnamed (1)unnamed

I dalje ćemo nastaviti da u skladu sa visoko postavljenim standradima dovodimo stvari u red!


Naši prijatelji