Office Project Professional 2007 SP2 Key Office Publisher 2007 Key Office OneNote 2007 Key Office InfoPath 2007 Key Office Groove 2007 Key Office Outlook 2007 Key Canada Goose jas canada goose outlet https://www.airbrushhenk.nl airbrushhenk.nl canada goose jas canada goose outlet
Reference

― Od 2010. godine kako Art Gloria obavlja poslove održavanja i vođenja skupštine stanara;

― Sa sestrinskim firmama, AB Gradnja i Abex company, Art Gloria je u svijetu građevinarstva još od 2006. godine i izgradila preko 300 stambenih jedinica po sistemu ključ u ruke;

― Potpisan ugovor sa preko 500 zgrada o redovnom održavanju i vođenju Skupštine stanara;

― Na desetine renoviranih stambeno-poslovnih prostora iz grubih u fine radove;

― Kompletno renovirano više desetina ulaza u Podgorici, što vas pozivamo i da pogledate;

― Oko 90 radnika u stalnom radnom odnosu.

*Naša glavna preporuka po kojoj se izdvajamo jeste stalna komunikacija sa vodećim ljudima zgrade, savjetovanje ili rješavanje problema nastalih na zajedničkim djelovima zgrade, kao i veoma bitna stvar – briga o naplati.

Preporučuju nas

 

Ante Miročević

Iskustvo u radu sa Art Gloriom potvrđuje u praksi dobre argumente koji govore u prilog održavanja zgrada posredstvom agencije za održavanje. Pritome se ne podrazumjeva samo čistoća i higijena, već profesionalno vođenje objekta sa cjelokupnim planom i programom vođenja u perspektivi, sa ciljem da se objekat – zgrada – nekretnina održi u svojoj vrijednosti u vremenu, odn. uveća svoju vrijednost. Art Gloria potvrđuje da takav rad zahtjeva stručnost u poznavanju finansija, zakonskih regulativa i finoću u regulisanju međuljudskih odnosa.

Iz našeg iskustva Art Gloria je po svim pitanjima vođenja objekta povjerljiv partner na našoj strani, koji u svim pitanjima stanovanja u datom momentu postaje odmah profesionalno aktivan, čime nam štedi vrijeme, novac i stress. Art Gloria radi na jedan poseban, ličan način, koji je čini uočljivom među ostalima, da kulturu stanovanja učini dostupnom svima. U nezrelim sredinama na našim prostorima teška misija, aktivno u praksi primjeniti da kultura stanovanja nije samo iza vrata sopstvenog stana, već obuhvata prostore ispred tih sopstvenih vrata i zgrade.

Art Gloria je posebna među ostalim agencijama u svom vizionarskom profesionalizmu – stanovanje podići na jedan veći nivo i kulturu stanovanja učiniti standardom za sve.

Prof. Bozidar S. Pavicevic, dipl.gradj.ing
Gradjevinski fakultet UCG, Podgorica

Što se tiče Vašeg primarnog upita tj. ocjene nivoa i kvaliteta usluga i rada firme Art Gloria na ovom polju – naravno, kroz djelokrug mojeg neposrednog dosadašnjeg saznanja (kako kao vlasnika stana u zgradi u kojoj stanujem, tako i iz uloge predsjednika SEV određene `starije` stambene zgrade odnosno ulaza, takođe u dijelu grada preko Morače), mogu lično i dodatno rezimirati da one zavrjeđuju svestrano visoku profesionalnu ocjenu i zasluženu preporuku za dalju promociju njene razvojne uloge, to jest firme posebno – kao i predmetne šire djelatnosti, generalno.


Naši prijatelji