Reference

― Od 2010. godine kako Art Gloria obavlja poslove održavanja i vođenja skupštine stanara;

― Sa sestrinskim firmama, AB Gradnja i Abex company, Art Gloria je u svijetu građevinarstva još od 2006. godine i izgradila preko 300 stambenih jedinica po sistemu ključ u ruke;

― Potpisan ugovor sa preko 500 zgrada o redovnom održavanju i vođenju Skupštine stanara;

― Na desetine renoviranih stambeno-poslovnih prostora iz grubih u fine radove;

― Kompletno renovirano više desetina ulaza u Podgorici, što vas pozivamo i da pogledate;

― Oko 90 radnika u stalnom radnom odnosu.

*Naša glavna preporuka po kojoj se izdvajamo jeste stalna komunikacija sa vodećim ljudima zgrade, savjetovanje ili rješavanje problema nastalih na zajedničkim djelovima zgrade, kao i veoma bitna stvar – briga o naplati.

Preporučuju nas

 

Ante Miročević

Iskustvo u radu sa Art Gloriom potvrđuje u praksi dobre argumente koji govore u prilog održavanja zgrada posredstvom agencije za održavanje. Pritome se ne podrazumjeva samo čistoća i higijena, već profesionalno vođenje objekta sa cjelokupnim planom i programom vođenja u perspektivi, sa ciljem da se objekat – zgrada – nekretnina održi u svojoj vrijednosti u vremenu, odn. uveća svoju vrijednost. Art Gloria potvrđuje da takav rad zahtjeva stručnost u poznavanju finansija, zakonskih regulativa i finoću u regulisanju međuljudskih odnosa.

Iz našeg iskustva Art Gloria je po svim pitanjima vođenja objekta povjerljiv partner na našoj strani, koji u svim pitanjima stanovanja u datom momentu postaje odmah profesionalno aktivan, čime nam štedi vrijeme, novac i stress. Art Gloria radi na jedan poseban, ličan način, koji je čini uočljivom među ostalima, da kulturu stanovanja učini dostupnom svima. U nezrelim sredinama na našim prostorima teška misija, aktivno u praksi primjeniti da kultura stanovanja nije samo iza vrata sopstvenog stana, već obuhvata prostore ispred tih sopstvenih vrata i zgrade.

Art Gloria je posebna među ostalim agencijama u svom vizionarskom profesionalizmu – stanovanje podići na jedan veći nivo i kulturu stanovanja učiniti standardom za sve.

Prof. Bozidar S. Pavicevic, dipl.gradj.ing
Gradjevinski fakultet UCG, Podgorica

Što se tiče Vašeg primarnog upita tj. ocjene nivoa i kvaliteta usluga i rada firme Art Gloria na ovom polju – naravno, kroz djelokrug mojeg neposrednog dosadašnjeg saznanja (kako kao vlasnika stana u zgradi u kojoj stanujem, tako i iz uloge predsjednika SEV određene `starije` stambene zgrade odnosno ulaza, takođe u dijelu grada preko Morače), mogu lično i dodatno rezimirati da one zavrjeđuju svestrano visoku profesionalnu ocjenu i zasluženu preporuku za dalju promociju njene razvojne uloge, to jest firme posebno – kao i predmetne šire djelatnosti, generalno.


Naši prijatelji